Psychiatrieverpleegkundige acute thuiszorg

Mittelland

Region

Mittelland

Appointment

Vaste aanstelling

Start date

In onderling overleg


General

Wij zoeken per direct of in onderling overleg een gediplomeerd Psychiatrieverpleegkundige voor een inzet in de ambulante eenheid acute psychiatrische zorg. Het betreft een aanstelling van 80-100%. De inzet vindt plaats in een nieuw project waarin samen met een nieuw team de acute psychiatrische zorg in de thuisomgeving plaatsvindt. 

Activities

In deze functie behandel en begeleid je mensen met een psychiatrisch ziektebeeld in hun thuissituatie, in afwachting van een plek op een stationaire afdeling. Je helpt deze cliënten om hun zelfstandigheid te vergroten en hun gezondheid te stimuleren. Een belangrijk hulpmiddel hierbij is de inzet van het sociale netwerk rondom de cliënt. Je maakt onderdeel uit van een interdisciplinair team, waarbij het Case Management duaal verloopt (verpleegkundige/arts). Ook de leiding bestaat uit een gedeelde gecombineerde functie van een Hoofdverpleegkundige/Leidinggevend Arts. 

Your profile

Je brengt voor deze functie ervaring in de sociale of acute psychiatrie mee. Je stelt je open voor mensen in moeilijke levenssituaties en bent bereid, tezamen met de betrokkenen en hun omgeving om naar oplossingen te zoeken. Je werkt graag vanuit een sociaalpsychiatrische invalshoek en interesseert je voor de inzet in een projectteam. Je werkt daarnaast team- en patiëntgericht en beschikt over de nodige dosis humor. 

Working conditions

Ben je op zoek naar een zelfstandige functie in een nieuw en open team? Geboden worden goede opleidingsmogelijkheden, supervisie en aantrekkelijke arbeidscondities. 

Would you like to know more about working in Switzerland?

Request our brochure with tips and infos!

Important information

Required languages

B2 Duitse taal

Required experience

Ervaring in psychiatrie/sociale psychiatrie

Is this job something for you?

More about Switzerland

Do you wish more information regarding working in Switzerland?